Välj en sida

Behandlingar

healingbehandlingar

Här hos mig, Mikaela Ohlström på Goddess of Divinity, finns olika healingbehandlingar som hjälper mot kroppsliga och själsliga problem. Jag har hjälpt många personer och husdjur till ett bättre mående och en bättre hälsa. 
Nedan finner ni mina behandlingar.

Distanshealing husdjur

Har ditt djur en skada, smärta eller någon form av problematik är distanshealing en vacker och fin behandling där jag tar kontakt med ditt djur och därifrån arbetar djupare med energi och en själsresa tillsammans med ditt djur. Du får även budskap och råd för att ge ditt djur all den kärlek som han/hon förtjänar. 

Distanshealing med själsresa

Distanshealing sker under distans. Har du svårt att ta dig iväg på grund av sjukdom eller andra orsaker så är denna här behandlingen ett bra alternativ. Energierna arbetar lika djupt som en session i fysisk form. Jag reser med din själ in i det gudomliga krafterna och tar emot budskap för läkning och aktivering av ditt högre jag. En session som ger djup själslig läkning och för dig fram i livet. 

Helande Massage

Vår kropp bär oss igenom livet, vi arbetar och möter utmaningar emotionellt och fysiskt vilket påverkar kropp och hälsa. Vi behöver därför ge vår kropp kärlek och frigöra det den håller och möter dagligen för att få energin i kroppen att flöda. Flödar energin i kroppen tar vi lättare emot livskraften och mår bättre. Helande massage är en klassisk massage med en fördjupning i ditt inre för att få ett flöde av energi. Områden och punkter där muskler och energi stagnerat frigörs med tryck och beröring Denna massage ger en djup avkoppling och en känsla av helhet.

Kristallterapi med själsresa

Stenar och kristaller är i från naturen och bär därför på en vacker och högfrekvent energi. Med denna kraftfulla energi på kroppen renar och frigör vi de energier vi bär som är tunga och i en lägre frekvens av energi. Energin ifrån kristallerna arbetar på de fysiska och emotionella planen så att en djupare healing kan ske i kropp och själ. Detta är en behandling för dig som vill läka ut eventuella trauman eller aktivera din energi för att få ny kraft och vägledning i livet. Din själ får släppa taget för att resa in i den gudomliga världen för att få ett djupare helande med budskap ifrån ditt högre jag och den spirituella världen. 

Shamansk Wombhealing

Livmodern, ”livets moder” bär på livet i sig. Hon bär på ditt mörker och ljus, det du mött och upplevt genom livet. Förminskning, skam, skuld, ilska och sexuella avtryck. Tappar kvinnan kontakt med sina livmodertappar hon livskraft, lust, njutning och navigation i livet. Denna behandling för dig som kvinna djupare in i din sanna essens. Med massage och beröring över din livmoder reser vi djupare inåt för att möta det du behöver läka i dig, eventuella trauman och obalanser. En resa som öppnar upp och ger plats för din inre gudinna och gudomlighet. En kraft och magi bortom detta!

Goddess of Divinity