Välj en sida

healing i närheten av kungsholmen

Varmt välkommen till Goddess of Divinity

Healing för människor och husdjur

Mitt namn är Mikaela Ohlström och jag erbjuder healing både för människor och husdjur på mitt företag Goddess of Divinity i närheten av Kungsholmen. Har du problem med sinne, kropp eller själ så finns kunnig och engagerad hjälp att få antingen via healing på plats, eller på distans. Jag erbjuder också kristallterapi med själsresa. Har du varit utsatt för trauman aktiverar healing dina energier vilket ger dig ny kraft.

Utöver detta erbjuder jag även shamansk wombhealing. Det är många negativa känslor som sätter sig i livmodern. Det blir en resa inåt där jag hjälper dig till läkning. Om ditt husdjur har någon skada tar jag kontakt med ditt djur via distanshealing, där jag kommer åt djurets energi. Jag ser då vad det är djuret behöver hjälp med och förmedlar det till dig. På mitt företag erbjuds också helande massage.

healing nära kungsholmen

Vi hjälps åt att jobba med det som du eller ditt husdjur behöver hjälp med för stunden. Av mig får du den hjälp du behöver för att bli helad. Jag månar om att alla ska bli helt nöjda.

vill du …

…påbörja din resa till helande?
…lösa spänningar och blockeringar?
…minska stress?
…bearbeta trauman?
Välkommen till Goddess of Divinity!

välkommen

Jag ser fram mot att få hjälpa dig eller ditt husdjur när det kommer till helande. Hos mig får alla den hjälp de behöver inom healing och massage. Läs mer här.

Goddess of Divinity