Välj en sida

massage i närheten av lidingö

Varmt välkommen till Goddess of Divinity

massage

Mitt namn är Mikaela Ohlström och jag erbjuder helande massage på mitt företag Goddess of Divinity i närheten av Lidingö. Har du problem med sinne, kropp eller själ så finns kunnig och engagerad hjälp att få genom massage. Massage är välgörande för kropp och själ, och jag har stor erfarenhet inom massage och har hjälpt många människor till att må bättre. Min målsättning är att alla som får hjälp av mig ska återfå balansen i sina liv.

Utöver detta erbjuder jag även olika healingbehandlingar, bland annat shamansk wombhealing. Det är många negativa känslor som sätter sig i livmodern. Det blir en resa inåt där jag hjälper dig till läkning. Även husdjur som har någon skada hjälper jag via distanshealing, där jag kommer åt djurets energi. Jag ser fram mot att hjälpa dig med det du behöver hjälp med. Har du någon fråga eller fundering ska du bara höra av dig!

massage nära lidingö

Jag hjälper dig i Lidingö som är intresserad av helande massage. Massage lindrar spänningar, värk och stress och har en välgörande effekt på sinne och kropp.

vill du …

…påbörja din resa till helande?
…lösa spänningar och blockeringar?
…minska stress?
…bearbeta trauman?
Välkommen till Goddess of Divinity!

välkommen

Jag ser fram mot att få hjälpa dig eller ditt husdjur när det kommer till helande. Hos mig får alla den hjälp de behöver inom healing och massage. Läs mer här.

Goddess of Divinity