Välj en sida

shamansk healing i närheten av uppsala

Varmt välkommen till Goddess of Divinity

shamansk healing

Mitt namn är Mikaela Ohlström och jag erbjuder shamansk healing på mitt företag Goddess of Divinity i närheten av Uppsala. Har du problem med sinne, kropp eller själ så finns kunnig och engagerad hjälp att få genom shamansk healing. Shamansk healing är välgörande för kropp och själ, och jag har stor erfarenhet inom healing och har hjälpt många människor till att må bättre. Min målsättning är att alla som får hjälp av mig ska återfå balansen i sina liv.

Utöver detta erbjuder jag även andra behandlingar, bland annat kristallterapi med själsresa. Det blir en resa inåt där jag hjälper dig till läkning. Även husdjur som har någon skada hjälper jag via distanshealing, där jag kommer åt djurets energi. Utöver det här hjälper jag också till inom massage Jag ser fram mot att hjälpa dig med det du behöver hjälp med. Har du någon fråga eller fundering ska du bara höra av dig!

shamansk healing nära Uppsala

Jag hjälper dig i Uppsala som är intresserad av shamansk healing, en healingform som är välgörande för kropp och själ och är är effektiv för den som vill bli av med negativa känslor.

vill du …

…påbörja din resa till helande?
…lösa spänningar och blockeringar?
…minska stress?
…bearbeta trauman?
Välkommen till Goddess of Divinity!

välkommen

Jag ser fram mot att få hjälpa dig eller ditt husdjur när det kommer till helande. Hos mig får alla den hjälp de behöver inom healing och massage. Läs mer här.

Goddess of Divinity